Eco Weedkiller Garden -laite on ensimmäinen kuumavesilaite maailmassa, joka on suunnattu kotitalouksille. Halusimme kehittää edullisen ja turvallisen laitteen kotipuutarhureille vaihtoehdoksi käsin kitkemiselle ja kemikaaleille. Parin päivän päästä käsittelystä kuihtuneet kasvit ovat helppo poistaa, mikäli haluaa huolitellun lopputuloksen. Usein kuihtuneet kasvustot päätyvät takaisin luonnon kiertoon tuulen ansiosta.

Rikkakasvit on siis mahdollista kitkeä ilman kemikaaleja tai myrkkyjä ja vain hyvin pienellä hiilijalanjäljellä. Elinkaarivaikutukset (LCA = Life Cycle Assessment) jäävät pieneksi käytettäessä Eco Weedkiller Garden -kuumavesilaitetta.

Me ”Eco Weedkilleriläiset” kehitämme ja valmistamme laitteet laadukkaasti. Eco Weedkiller -laitetta voi ja saa korjata, sen ”sydän” on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jolla taataan erittäin pitkä elinkaari laitteelle. Kun vuosien kuluttua Eco Weedkiller Garden -laitteesi tulee elinkaarensa loppuun, se voidaan kierrättää lähes täysin, ympäristöä säästäen.

Miten Eco Weedkiller Garden -laitetta käytetään

Eco Weedkiller Garden kuumavesilaite perustuu täsmälleen samaan periaatteeseen kuin ammattilaiskäytössäkin olevat, toisin sanoen 100°C veteen. Laitetta itsessään on hyvin yksinkertaista käyttää – täytät sen vain vedellä korkkiin asti.  Voit käyttää kylmää tai kuumaa hanavettä tai esimerkiksi auringon lämmittämää sadevettä. Ekologisin vaihtoehto on käyttää auringon esilämmittämää vettä, jonka lämpötila nousee 30-40°C mustassa keruuastiassa aurinkoisena päivänä.

Eco Weedkiller Garden -laitteessa kuumennetaan kerralla 25 litraa vettä, jolla voi käsitellä noin 8-10 neliömetriä täysin rikkakasvipeitteistä aluetta. Vesi lämmitetään laitteessa verkkovirralla ja kun vesi on yli 100 asteista, laite kertoo olevansa valmis. Tämän jälkeen laite irrotetaan verkkovirrasta ja viedään lähelle käsiteltävää kohdetta. Kuuma vesi ohjataan käsittelypistoolilla rikkakasveihin ja työ on tehty. Kun vesi on loppu, käsittelykahvaa pidetään pohjassa niin kauan, kunnes kaikki paine on poistunut laitteesta. Laite voidaan tämän jälkeen täyttää uudestaan vedellä. Seuraavan käsittelyn voi tehdä 20-60 minuutin kuluttua, riippuen käytettävän veden alkulämpötilasta.

Mistä tiedät, että rikkakasvien tuhoaminen on onnistunut?

Käsittelystä jää selviä merkkejä: selvästi kuivuneet kasvit, keitetyn kasvin haju ja maasta nouseva höyry. Näiden yksinkertaisten havaintojen avulla saat aikaan ammattitasoisen rikkakasvien torjunnan pihalla ja puutarhassa.

Tekniset tiedot

Eco Weedkiller Garden 2kW

Voimantuotto 10A/230V, 2000W
Mitat (P x L x K) 40 x 40 x 118 cm
Massa 26 kg (tyhjänä)
51 kg (täytettynä vedellä)
Vesisäiliö 25 l
Letkukelat 3 m käsittelyletku

Eco Weedkiller Garden 3kW

Voimantuotto 16A/230V, 3000W
Mitat (P x L x K) 40 x 40 x 118 cm
Massa 26 kg (tyhjänä)
51 kg (täytettynä vedellä)
Vesisäiliö 25 l
Letkukelat 3 m käsittelyletku

Lataukset

Tilaa uutiskirje

Saat 100€ alennuskoodin  Eco Weedkiller Gardenille!